Visie

Leven vanuit je hart! Dat is waar het bij Serendipity over gaat. Wij willen jou inspireren om ruimte te maken in je dagelijkse leven voor jouw grootste hartenwensen, diepste verlangens en stoutste dromen. Zie het eens voor je. Je blije gezicht dat straalt van geluk, je zit lekker in je vel, je beschikt over een blakende gezondheid en je hebt die droombaan waar je zoveel energie van krijgt. Of je zit midden in die inspirerende liefdesrelatie die aan alle kanten stroomt, je doet die verre reis die je altijd al hebt willen maken en nog veel en veel meer. Want er komen steeds weer nieuwe wensen, dromen en verlangens op je pad als je luistert naar je hart. Je geniet van het onderweg zijn en je laat je door niets of niemand tegenhouden. Je bent in beweging en je doet het gewoon.
Je kiest er bewust voor om met hart en ziel te leven en de diepte in te gaan. Je ervaart intens hoe bijzonder het is om voluit te leven. Je laat steeds meer de gevoelens toe die je tegenkomt op jouw weg naar jouw hart. Je bent je ervan bewust dat je zelfvertrouwen genereert als je jouw diepste angsten aankijkt. Je weet diep vanbinnen dat als je je boosheid niet meer wegstopt, dat je innerlijke kracht weer gaat stromen. Je verwelkomt rauw verdriet om vervolgens levensvreugde te kunnen ervaren. En je weet dat het af en toe nodig is om te accepteren dat je het even niet meer weet, om vervolgens weer de inspiratie te kunnen voelen.

En tegelijkertijd vervul je je hartenwensen door in actie te komen en deze concreet in je dagelijkse leven te integreren. Door deze diepgaande reis naar je hart te maken ga je naar je kern en laat jij de beste versie van jezelf aan de wereld zien. Hier geloven wij ten diepste in en willen wij aan bijdragen. Wij investeren om deze reden dan ook continu in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze begeleiders, waarbij het leven vanuit onze harten en onze dromen centraal staat. Dat wat wij zelf ervaren op dit gebied in ons dagelijkse leven, kunnen we doorgeven tijdens onze diepgaande retraites in Andalusië. Deze visie integreren wij in onze werkzaamheden in Andalusië en in Nederland. Ieder teamlid vult zijn of haar werkzaamheden in conform zijn of haar kernkwaliteiten.


Missie & Kernwaarden

Het is onze missie om jou te inspireren om vanuit je hart te leven. Wij organiseren hiervoor diepgaande retraites van een week in Andalusië. Een retraite om naar jouw kern te gaan met alle gevoelens die je daarbij tegenkomt. Confronterend èn met humor. Een retraite met een lach en een traan.

Onze kernwaarden zijn: diep raken, Andalusië, vertrouwen, persoonlijke aandacht en humor.

Diep raken: Tijdens onze reizen willen we je diep in jouw hart raken. Daar zijn onze hele organisatie, de locatie, het programma en de begeleiders op gericht. We nodigen en dagen je uit, kietelen en confronteren je. We pakken je vast en we laten je weer los. Dit alles om je te helpen naar jouw kern te gaan.

Andalusië: Onze retraites organiseren wij in het authentieke Andalusië, in Zuid-Spanje. Andalusië staat bekend om haar puurheid, gastvrije mensen, rijke cultuur en ongerepte natuur. De kracht van Andalusië is de bedding om de diepte in te gaan. Andalusië is het hart van Serendipity.

Vertrouwen: Er is onderling vertrouwen nodig om een diepgaand avontuur aan te kunnen gaan. Het vertrouwen dat wij er voor je zijn op het moment dat dit nodig is. Dat is waar wij als organisatie en begeleiders voor staan.

Persoonlijke aandacht: Het is onze intentie om jou voor, tijdens en na de reis liefdevol te begeleiden op weg naar jouw hart. Oprechte persoonlijke aandacht is de sleutel hierbij.

Humor: Onze retraites worden door de deelnemers ervaren als reizen met een lach en een traan. Enerzijds zijn wij confronterend als dit nodig is om jou bij jouw kern te brengen, anderzijds is humor ons kenmerk. Humor houdt het aards en draagbaar.

´Uit het hoofd, in het hart’